Zero waste waskit

€48,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Klaar om je was milieuvriendelijk te doen? Start dan met deze zero waste waskit. 

Deze kit bevat:

  • 1 x guppyfriend: met de Guppyfriendwaszak vang je plastic en nylon microvezels op die vrijkomen tijdens het wassen van je synthetische kleding. Het gaas van het wasnet is super fijn geweven. De vezels die loslaten van het textiel kunnen hier niet doorheen en blijven in de hoeken en de zoom van de zak achter. Natuurlijk kan het water gemakkelijk door het gaas naar binnen om je kleding goed schoon te wassen. De waszak heeft een grootte van 50×74 cm.
  • 1 x een wasbal van EcoEgg: Deze vervangt zowel het wasproduct als de wasverzachter. De minerale pellets in het wasei gaan aan het werk wanneer ze in contact komen met water. Ook wasverzachter is niet nodig doordat het ei tussen de kledij beweegt en het hierdoor zachter wordt op een natuurlijke manier. Hiermee kan je 70 beurten wassen.
  • 1 x een natuurlijke vlekkenverwijderaar: hiermee krijg je de hardnekkigste vlekken eruit. Hij is gemaakt van echte zeep met bioafbreekbare ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen of parfums aan toegevoegd, alleen de frisse geur van natuurlijke eucalyptus en de reukverdrijvende kracht van litsea. Verkleurt kleding of stoffen niet.
  • 100 gram wasnoten + wasnotenzakje: Wasnoten of zeepnoten zijn het natuur- en milieuvriendelijke alternatief voor plastiek flessen vol chemische bestanddelen. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en zijn geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Je hebt enkel een waszakje en 4 tot 6 wasnoten nodig om je wasprogramma te kunnen starten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen