Zero waste verzorgingskit

€48,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

De ideale kit om je ochtend zero waste te starten. Deze duurzame producten zijn stuk voor stuk een aanwinst in je verzorgingsroutine. 
Start met de konjac-spons en de charcoal zeep om je huid een lichte peeling en reiniging te geven. Gebruik daarna de herbruikbare watjes met water om je huid te verzorgen. Vervolgens rol je met de arganolie over je hele gezicht zodat deze goed verspreid zit. Masseer in met je handen. Gebruik de lip- en huidbalsem om je lippen te voeden of op droge plekjes te smeren. 

De arganolie kan je gemakkelijk navullen in ons refill station.

Extra info

  • De Konjac-spons is gemaakt uit de konjacwortel: Bij de vervaardiging wordt de wortel van de konjac-plant tot meel vermalen. Het resulterende witte konjac-meel wordt gemengd met water en in de oven gebakken tot een spons. In Japan wordt de konjac-spons al meer dan 1500 jaar gebruikt voor het dagelijks wassen van het gezicht, terwijl het in Korea traditioneel wordt gebruikt voor babyverzorging.
  • Het is 100% pure arganolie Deze schoonheid uit de natuur: helpt tegen eczema/ verzacht psoriasis/ voorkomt zwangerschapsstriemen/ remt littekenvorming/ verzacht rode babybillen/ helpt tegen kloven en gesprongen lippen/ verzacht zonnebrand.
  • De lip-en huidbalsem beschermen en verzachten je lippen en huid. Ze bevat biologische en voedende ingrediënten waardoor je droge lippen en droge huid direct verdwijnen. De heerlijke frisse geur van grapefruit en sinaasappel maken deze balsem onweerstaanbaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen