Shop

 

 

Wie?

Ik ben Laura, geboren in de Kempen in het topjaar 1990. Op mijn 25ste besloot ik om in Antwerpen te gaan wonen. Daar begon mijn duurzaam verhaal en mijn avontuurlijke zoektocht. Om het met een cliché te zeggen: maak van je passie je beroep. Et voilà! Dat heb ik dan ook gedaan. In het jaar 2020 is Minimal geboren. We hadden een knaller van een opening en enkele weken later is ook de website gelanceerd. Je kan ons dus niet enkel vinden in de Statiestraat in Berchem maar ook op het wereldwijde web.

 

Wat?

Door een gezellige en gebruiksvriendelijke winkel te creëren, maakt Minimal mensen wegwijs in het ecologische verhaal. We willen mensen inspireren een duurzame en minimalistische levensstijl aan te nemen. Bij Minimal vind je low waste en milieuvriendelijke producten voor badkamer, slaapkamer, huishouden en keuken. Kom de producten bekijken in onze fysieke winkel of bestudeer ze grondig op de website vanuit je zetel. 

Genoeg geshopt? Kom dan relaxen in het barretje van Minimal. Je kan er iets drinken of een stukje taart eten. Of snuister gewoon door de boeken die focussen op duurzaamheid. Minimal organiseert geregeld workshops/talks waarin we je onderdompelen in ecologische topics en DIY producten. 


Missie

  • Bijdragen aan een schonere wereld. Eentje waar wegwerp-plastiek overbodig is en duurzaamheid centraal staat.
  • Mensen inspireren en overtuigen om low waste te leven en kennis te laten maken met verschillende duurzame producten en duurzame alternatieven.
  • Overtuigen tot een levensstijl gebaseerd op eenvoud en minimalisme.

 

Koop bewust en Let's go Minimal