Shop

 

 

Wie?

Mijn naam is Laura. Ik ben een 90’s kid geboren en getogen in de Kempen. Op mijn 25ste heb ik de beslissing gemaakt om het stadsleven te verkennen en mij te vestigen in Antwerpen. Dit is waar mijn passie voor duurzaamheid tot stand is gekomen. Ik ben mij geleidelijk aan beginnen verdiepen in het onderwerp, wat mij heeft aangezet om ook ecologisch en duurzaam te gaan leven. Uiteindelijk heeft dit mij ook overhaald om een heel belangrijke beslissing te nemen: het openen van mijn eigen “low waste shop”, genaamd Minimal. Sinds de opening in Maart 2020 heb ik dus van mijn passie mijn beroep kunnen maken, iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Bezoek ons in Berchem of hier op onze website en begin je eigen duurzaamheidsverhaal te schrijven! 

 

Wat? 

Door een gezellige en gebruiksvriendelijke winkel te creëren, maakt Minimal Berchem mensen wegwijs in het ecologische verhaal. We willen mensen inspireren een duurzame en minimalistische levensstijl aan te nemen. Dat doen we door producten met een lange levensduur aan te bieden die zowel onze planeet als ons ten goede komen. Bij Minimal vind je low waste, zero waste en milieuvriendelijke producten voor badkamer, slaapkamer, huishouden en keuken. Kom de producten bekijken in onze winkel of bestudeer ze grondig op de website vanuit je zetel. 
Genoeg geshopt? Kom dan relaxen in het barretje van Minimal. Je kan er iets drinken of een stukje taart eten. Of snuister gewoon door de boeken die focussen op duurzaamheid. Minimal organiseert geregeld workshops/talks waarin we je onderdompelen in ecologische topics en DIY producten.
 

Missie

  • Bijdragen aan een schonere wereld. Eentje waar wegwerp-plastiek overbodig is en duurzaamheid centraal staat.
  • Mensen inspireren en overtuigen om low waste te leven en kennis te laten maken met verschillende duurzame producten en duurzame alternatieven. 
  • Overtuigen tot een levensstijl gebaseerd op eenvoud en minimalisme.
 

 

Koop bewust en Let's go Minimal