Aluinsteen

€16,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

De aluinsteen is een 100% natuurlijk product. Aluin is een natuurlijk mineraal met een uitstekende  helende, desinfecterende en antibacteriële werking. Daarom wordt hij al sinds de oudheid voor allerlei uiteenlopende zaken gebruikt.

Een zuiver natuurlijk aluin verschilt van synthetisch aluin in de mate van zijn doorzichtigheid. Hoe doorzichtiger, hoe natuurlijker. Kunstmatig aluin is eerder melkwit, is niet transparant en de zo kenmerkende geaderde structuur ontbreekt. 

 

Gebruiksaanwijzing

  • Gebruik hem na het scheren: maak de aluinsteen nat en wrijf ermee over je pas geschoren huid. Je poriën sluiten zich, je huid wordt gedesinfecteerd, is minder geïrriteerd en de kans op ingegroeide haartjes vermindert.
  • Een wondje? Maak de aluinsteen nat en wrijf het over het wondje hierdoor zal het bloeden gestelpt worden. Dankzij het achtergebleven dunne laagje minerale zouten is de wond gedesinfecteerd, waardoor zij rustig kan genezen. Let op dat dit wel even kan prikken.
  • Je kan hem ook gebruiken als natuurlijk deodorant. Natgemaakt aluin werkt als een reukloze deodorant die je huid in staat stelt normaal te blijven transpireren waardoor je afvalstoffen kunt blijven afvoeren en goed op temperatuur kunt blijven. Aluin laat geen sporen na op je kleding. 

Geschikt voor alle huidtypes

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen